6. Dormiți-l în afară? Amintiți-vă cortizolul?

6. Dormiți-l în afară? Amintiți-vă cortizolul?

Blockbuster-ul său, Jurassic World, continuă să bată recordurile de box-office, este preconizat pentru viitoarele roluri în thrillerul de ficțiuni Pasagerii (alături de Jennifer Lawrence, nu mai puțin) și un remake al vesticului din 1960, The Magnificent Seven, și potrivit Entertainment Weekly , tânărul de 36 de ani a devenit „unul dintre cei mai bănci bărbați de la Hollywood”. Cum a ajuns Pratt să fie noul It Guy? Potrivit actorului afectabil și admirabil de cinstit, o mare parte din succesul său poate fi credit că a renunțat la kilogramul grav – transformând corpul mai puțin tonifiat pe care l-a afișat drept Andy Dwyer din Parks and Recreation într-un bărbat conducător ridicol, care și-a mușcat drum (destul de literal) pe lista A de la Hollywood.

Recunoscând că a ridicat o dată cântarul la 300 de kilograme, Pratt a declarat recent la Row Front la Radio 4 că, începând cu slăbirea, „o parte uriașă a modului în care s-a schimbat cariera mea se bazează pur și simplu pe felul în care arăt și pe drumul pe care îl fac”. mi-am modelat corpul pentru a arăta. ”RELATAT: Chris Pratt își amintește viața la cea mai mare greutate a sa:„ Am avut probleme reale de sănătate ”Când intervievatorul se întreabă dacă Pratt se simte obiectivat de asta, a spus da, observând,„ cred că este îngrozitor pentru asta multă vreme doar femeile au fost obiectivate. ” Bine pentru tine, Chris! Apoi continuă: „Dar cred că dacă vrem într-adevăr să pledăm pentru egalitate, este important să … nu obiectivăm femeile mai puțin, ci să obiectivăm bărbații de câte ori obiectivăm femeile.” Aștepta.

Ce? „Există o mulțime de femei frumoase care au obținut o carieră și o folosesc în avantajul meu”, spune el. „Și la sfârșitul zilei, corpurile noastre sunt obiecte. Suntem doar pungi mari de carne și sânge și carne și organe care ne oferă să ne deplasăm. ” RELATED: Zooey Deschanel pe Imaginea corpului: „Nu cumpăr în acea mentalitate slabă-este-mai bună”, Chris.

Suntem mari fani. Și ai toate drepturile să fii mândru de fizicul tău câștigat. Dar trebuie să știți că a fi obiectivat nu este tot ce este crăpat. Vezi, superficialitatea are un mod de a te mușca în abs-urile tale strânse, sculptate, după cum a aflat de multe decenii o actriță de bine – drumul cel greu.

Este totul distractiv și jocuri până când paparazzii vând o fotografie cu celulita ta (bărbații chiar obțin celulită?), Sau Internetul explodează cu zvonuri despre pâlpâirea ta (deși, din fericire, nimeni nu te va confunda cu chef de bere ca pe un copac) . Sau un regizor te declară prea bătrân la 37 de ani, pentru a juca în mod persuasiv interesul de dragoste pentru un copil de 55 de ani (oh wait, asta se întâmplă doar la femei).

Aveți încredere în noi, peste câțiva ani, vă veți obosi de imaginea băiatului-jucărie și veți începe să cereți același fel de respect – și roluri demne de Oscar.https://harmoniqhealth.com Atunci vom auzi cum sunteți cu atât mai mult decât un simplu corp fierbinte și o față drăguță; mult mai mult fațete decât acel tip care este plătit pentru a fugi din dinozaurii pretinși. De asemenea, ai multe la etaj!

Ești talentat, până la urmă. Ideea este: în curând, ceea ce arătați va fi tot ceea ce vede oricine și atunci veți ști ce înseamnă cu adevărat cuvântul „obiectivare”. RELATED: De ce bărbații pot lupta cu imaginea corpului la fel de mult ca femeile Deocamdată, vă vom oferi o pauză.

Nu numai că pari un tip cu adevărat drăguț, dar, de asemenea, se întâmplă să fii căsătorit cu foarte faința Anna Faris (Fata de acoperire a lui Health din aprilie). Vă vom arăta observațiile curioase și necorespunzătoare până la epuizarea tuturor junket-urilor de presă. Vom recunoaște, de asemenea, că ne place să bâlbâiam acele aburi recent cizelate ale tale.

Chris Pratt, bine ai venit în lumea noastră. RELATATE: Cele mai bune 5 lucruri pe care Kelly Clarkson le-a spus despre pozitivitatea corpului 6 moduri de a arde grăsimea mai repede Aceste trucuri de fitness fabuloase vă pot ajuta să vă ridicați corpul pentru a arde mai multe calorii pe parcursul zilei.

Adăugați aceste activități în rutina dvs. de fitness de zi cu zi și sunt siguri că vor adăuga câteva rezultate mari! De Jennifer Cohen 15 mai 2013 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Aceste trucuri de fitness fabuloase vă pot ajuta să vă ridicați corpul pentru a arde mai multe calorii pe parcursul zilei.

Adăugați aceste activități în rutina dvs. de fitness de zi cu zi și sunt siguri că vor adăuga câteva rezultate mari! 1. Accelerați-l cu intervale. Când vă antrenați la intervale, adăugați explozii de exerciții de mare intensitate în antrenamentul dvs. Un studiu publicat în Journal of Applied Physiology a constatat că, după antrenamentele intervale, cantitatea de grăsime arsă într-o oră de ciclism continuu și moderat exercitat a crescut cu 36%.

Aceste explozii de exercițiu de intensitate ridicată ard mai multă grăsime decât antrenament constant. Pentru a vă schimba corpul, trebuie să vă șocați. 2. Împărțiți și cuceriți Cine spune că nu aveți timp pentru antrenament?

Întreruperea antrenamentului în două sesiuni de exerciții de 20 de minute, răspândite pe parcursul zilei, poate fi chiar mai eficientă decât să petreci o oră la sală, deoarece metabolismul tău este revigorat timp de 1-2 ore după un antrenament. Timpul este de partea ta! (Psst, ai nevoie de sugestii? Vezi 5 Moduri de a-ți construi muschii slabi) 3. Găsește-ți pacea interioarăStresul poate fi un contribuabil imens la grăsimea din burtă.

Un studiu realizat la Universitatea din California a legat cortizolul, un hormon de stres care îți crește pofta de mâncare și încurajează depozitarea grăsimilor în jurul abdomenului, la stresuri de mediu și emoționale. Cel mai bun mod de a combate cortizolul este de a scădea stresul din viața ta. Găsiți activități de care vă bucurați, care vă scad nivelul de stres. Unele activități dovedite pentru a reduce stresul sunt yoga sau plimbări lungi cu prieteni buni.

4. Pauză rutina, ia sportyChallenge-ți corpul încercând un sport nou sau o clasă de exerciții. Chiar dacă sunteți un alergător dedicat sau trăiți pentru antrenamentul dvs. de circuit, o nouă activitate este sigur că vă va lucra mușchii într-un mod nou și vă va „șoca” corpul pentru a lucra mai mult.

5. Ridicați greoi Încă o săptămână, instruiți-vă cu greutăți mai mari decât utilizați de obicei. Când te ridici mai greu, îți provoci mușchii, iar rezultatul este o masă musculară slabă și puternică. În timp ce cardio poate arde mai multe calorii în timpul exercițiului fizic, acea masă musculară va arde mai multe calorii timp de 24 de ore după exercițiu.

În plus, halterele ard țesutul adipos aproape exclusiv, în timp ce devotii cardio ard atât grăsimea, cât și o parte din mușchi, potrivit unui studiu al Universității din Alabama. Ridicarea vă va ajuta să tăiați grăsimea și vă vor ajuta să tonifiați. 6. Dormiți-l în afară? Amintiți-vă cortizolul? Lipsa de somn crește și hormonul stresului.

Lipsa de somn crește, de asemenea, nivelul de insulină și face mai dificilă procesarea glucidelor pe parcursul zilei, potrivit cercetărilor de la Universitatea din Chicago. Somnul este timpul tău pentru a reîncărca bateriile care îți funcționează metabolismul. Obțineți cel puțin 6 ore pe noapte pentru a începe proaspăt și gata dimineața.

Jennifer Cohen este o autoritate de fitness, personalitate TV, autor de vânzări și antreprenor. Cu semnătura, abordarea directă a wellness-ului, Jennifer a fost formatorul prezentat în The CW’s Shedding for the Wedding, îndrumându-i pe concurenți să piardă sute de kilograme înainte de marea lor zi, iar ea apare în mod regulat în emisiunea Today NBC, Extra, The Medici și Bună dimineața America.

Conectați-vă cu Jennifer pe Facebook, Twitter, G + și pe Pinterest. Citește mai mult: Cum să te micșorezi talia și să te încadrezi în acei Jeans20 Moduri de a antrena 200 de caloriiBlast grasimi cu antrenament de circuit Vezi cum acest adorabil bebeluș împiedică mama să nu facă nimic. un „ajutor” de dimensiuni de vârf care te urmărește.

De Catherine DiBenedetto 20 februarie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Este un lucru bun, bebelușii sunt atât de drăguți. Acest video hilar de la bloggerul Esther Anderson surprinde cât de provocator este să faci treburile gospodărești atunci când ai un „ajutor” de dimensiuni mari.

În timp ce Esther așază hainele pliate perfect ale copilului ei într-un sertar de sus, Ellia scoate hainele dintr-un sertar de jos, apoi se urcă în el. În timp ce Esther curăță exteriorul unei uși de sticlă, Ellia suflă zmeură împotriva paharului din interior. Și când Esther aruncă murdăria într-o grămadă, Ellia se rostogolește în ea.

RELATATE: Secretele unei familii sănătoase și fără stres Scenele familiare atrag o coardă pe Facebook, unde videoclipul a fost vizionat de aproape 60 de milioane de ori de miercuri. Mulți comentatori postează fotografii adorabile ale propriilor lor copii de sabotaj mediu, inclusiv un băiat care a golit mașina de spălat vase, astfel încât să își poată pune pisoiul în ea și o fată care a pictat sufrageria și ea însăși.

Videoclipul este intitulat „De ce mamele nu fac nimic”, dar, desigur, toți părinții cunosc senzația de a lucra înapoi. Oricine a încercat vreodată să facă ordine în jurul unui copil mic se va raporta. (Cu un tânăr de 11 luni acasă, râdeam video-ul în cea mai mare parte din ușurare: nu sunt doar eu!) Poți să-ți amintești perechea din ultimul lor videoclip viral, în care Esther a încercat să facă un pui de somn și Ellia a fost nu o am.

Esther și soțul ei, Thad, au cronicizat aventura creșterii fiicei lor pe site-ul lor, Story of This Life. Puteți consulta mai multe videoclipuri aici. RELATED: Co-Sleeping?

Faceți că NU Dormiți sunt manevre săptămânale rele pentru dvs.? Am citit că lucrătorii saloanelor de unghii prezintă riscul unor probleme grave de sănătate.

Clienții săptămânali sunt și ei în pericol? De Dr.

Roshini Raj 04 septembrie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text printare Image zoom Getty Images Am citit că lucrătorii de la saloane de unghii prezintă riscul unor probleme grave de sănătate. Clienții săptămânali sunt și ei în pericol?

Din ce în ce mai multe cercetări, precum și dovezi anecdotice, sugerează că cosmetologii – lucrătorii de salon, de la manichiuristi până la coafori – sunt de fapt mai predispuși la dezvoltarea problemelor respiratorii și a afecțiunilor pielii decât a populației generale. De asemenea, au rate mai mari ale anumitor tipuri de cancer. Aceste efecte asupra sănătății se datorează parțial substanțelor chimice pe care le pot conține diverse produse.

Înfricoșător, nu? Acestea fiind spuse, pericolul pentru un muncitor de unghii care respiră în fum în fiecare zi este mult mai mare decât riscul pentru un client săptămânal. Dar nu doare niciodată să iei măsuri de precauție.

De exemplu, puteți aduce propriile polițe. Obțineți cele etichetate „fără trei” sau „fără cinci”, ceea ce înseamnă că sunt fabricate fără trei sau cinci dintre substanțele chimice potențial dăunătoare, inclusiv formaldehidă și toluen. Trei mărci bune de încercat: Zoya, Tenoverten și RGB.

Roshini Rajapaksa, MD, este redactor medical al Sănătății, este profesor asistent de medicină la Școala de Medicină din NYU și co-fondator al Tula Skincare. RELATED: Premiile Beauty 2015: 4 cele mai bune produse pentru unghii 10 alimente pentru unghiile mai puternice și părul mai gros 3 pași spre unghiile frumoase Puterea surprinzătoare de compasiune pentru pierderea în greutate Cercetarea și experiența practică arată că modul în care oamenii gândesc și acționează față de ei pot avea un impact mare asupra autocontrol și atingerea obiectivelor.

De Mike Roussell, Sonima.com 03 martie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images De câte ori mă așez cu un client care vrea să slăbească, îi spun mereu D-le că obiectivul meu nu este să-i fac să piardă în greutate cât mai repede, ci să slăbească și niciodată să nu mai piardă aceeași greutate. Adoptarea acestei abordări m-a determinat să descopăr o nouă paradigmă în ceea ce privește pierderea în greutate, care nu se referă la caloriile sau carbohidrații pe care îi mâncăm, ci la modul în care ne simțim și ne tratăm cu respectarea alimentelor.

Vreau să vă împărtășesc o parte din această abordare cu dvs. pentru a ilustra importanța autocompătimirii atunci când vine vorba de un succes pe termen lung în pierderea în greutate. Paradoxul de restricțieDecadele cercetărilor în psihologia comportamentului alimentar ne-au arătat că, cu cât încercăm să ne controlăm în mod rigid alimentația, cu atât avem mai multe șanse de a pierde controlul atunci când ne confruntăm cu sentimente neplăcute, mai ales atunci când aceste sentimente apar din cauza percepției „eșecului alimentar. .“ Îl numesc paradoxul restricției, deoarece cu cât lucrăm mai puternic și mai agresiv pentru a ne controla perfect dieta și modelele alimentare, cu atât este mai ușor pentru noi să cădem din căruță când lucrurile nu merg așa cum a fost planificat.

De ce mâncarea cu puțină înghețată te-ar conduce să mănânci întreaga vopsea? Scufundarea în toată vopsea se crede a fi un mecanism de apărare. Mâncând mai mult și concentrându-vă pe mâncare, vă protejați împotriva vorbirii negative de sine cu privire la faptul că nu puteți respecta planul dvs. și obiectivele pe termen lung.

Advertise Here

Free Email Updates
Get the latest content first.
We respect your privacy.

Affiliate Marketing

Recommended

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Recommended